Yeşil'in Innovia 4'ü satışa çıktı

Esenyurt'ta inşa edilen Innovia 4 konut projesi 79 bin lira peşinat ve çeşitli ödeme seçenekleriyle satışa çıkarıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ettikleri Innovia 4 projesini, 79 bin liradan başlayan fiyatlar, yüzde 4 peşinat ve 4 yıl sıfır faiz gibi çeşitli ödeme seçenekleri ile satışa sundu.

Innovia 4'ün satışına başlanması dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Yeşil GYO tarafından yürütülen Innovia konut projesinde en büyük fazın Innovia 4 olduğunu ve projede 4 bin 750 konutun yer alacağını kaydetti.

Yeşil, Innovia 4'ün, ilk üç fazda öğrenilen tecrübeler ve müşterilerden alınan geri dönüşler sonucu gerçekleştirildiğini dile getirerek, "Ortak alanlar, konut tasarımları olsun, hepsi diğer fazlara göre en iyisi olacak diye düşünüyoruz" dedi.

Bu fazın lansmanına hem müşterileri memnun edecek, hem de satış hızını artıracak bir kampanya ile başladıklarını söyleyen Yeşil,  kampanyaların "yüzde 4 peşinat" ve "Sil Taksit" olduğunu bildirdi.

Yeşil, konut edinmede yüzde 4 peşinatın önemli bir imkan olduğunu dile getirerek, müşterilerin büyük peşinatı hemen bir araya getirmesi mümkün olmadığı için onlara, ara ödemelerine kadar bir zaman belirlediklerini söyledi.

Eşini dostunu getiren taksit siliyor

Bu projede uygulamaya koydukları "Sil Taksit" kampanyası hakkında da bilgi veren Yeşil, şunları söyledi:

"Bunun da Türkiye'de ilk defa yapıldığını düşünüyorum. Bundan evvelki üçüncü fazın lansmanında, 'dostlarınla birlikte' kampanyası vardı. Beş tane eşini dostunu getirene bir tane ev hediye ediyorduk. Bu çok başarılı oldu. Sil Taksit kampanyası da bunun bir devamı niteliğinde. Innovia 4'ten konut sahibi olan bir kişi, arkadaşını, eşini dostunu getirerek Innovia 4'ten konut sahibi yaptığında biz, kendi senetlerinden iki tanesini iade ediyoruz. Yani kişi her ay bir arkadaşını getirdiği zaman, senetlerin iki tanesini biz iade alsak, ödemelerinizi sizin yerinize biz yapabiliyoruz gibi bir kampanya. Bunun da çok ilgi çekeceğini düşünüyoruz."

Metrekare birim fiyatı 1.550 lira

Basın toplantısında verilen bilgiye göre, Innovia'nın son fazı olan 4. etabında 49-59 metrekare aralığında 1 1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2 1 daireler ve 120-135 metrekare aralığında 3 1 daireler yer alıyor. Metrekare fiyatı dairelerin özelliklerine göre kademeli olarak yükselen dairelerin ortalama metrekare fiyatı ise 1.550 liradan başlıyor.

Innovia 4 daire fiyatları 1 1'de 79 bin lira, 2 1'de 139 bin lira, 3 1'de ise 179 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Zen şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, bisiklet park alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness-spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol sahaları, kafeler ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri de bulunacak olan Innovia 4'de ev sahipleri sosyal olanaklardan ücretsiz olarak yararlanacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir