Yurtta yağış beklenmiyor

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege'de güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek.

Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege'de güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, oluşabilecek olumsuz şartlara (ulaşımda aksama, soba ve doğalgaz zehirlenmeleri vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekiyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; bölgenin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Yarın (Perşembe) sabah saatlerinde yer yer sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Yarın (Perşembe)sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Yarın (Perşembe) sabah saatlerinde yer yer sis görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir