BAE ve Pakistan için mozarella peyniri bayiliği almak istiyor

Birleşik Arap Emirlikleri’nde mukim bir toptancı Türkiye’den mozarella peynir ithal etmek istediklerini ve bayilik alabilecekleri tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Birleşik Arap Emirlikleri ve Pakistan’da ofisleri bulunan tekstil, gıda, ilaç, mermer ve doğal taş gibi ürünlerin ithalatı ve dağıtıcılığını yapmakta olan bir toptancı Türkiye’den mozarella peynir ithal etmek istediklerini ve bayilik alabilecekleri tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I am a Trading company with offices in United Arab Emirates and Pakistan.
**** provides quality products to a wide range of customers all over the world. Our organization has been based on the motto QUALITY AT AFFORDABLE PRICES. Hence we strive to provide quality products to our worldwide customers and the focus on providing competitive prices. Our company operates with offices in PAKISTAN and UAE.

I am interested to import mozarella cheese for Pakistan and looking for sole representation.

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/354373_mozarella-cheese-import-inquiry-from-united-arab-emirates

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact 

Bu konularda ilginizi çekebilir