Finlandiyalı firma fason spor kıyafetleri ürettirecek

Finlandiyalı bir firma Türkiye’den jimnastik, yoga, fitness gibi spor kıyafetleri ithal etmek istiyor ve fason spor kıyafetleri üretebilecek firmalar arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Finlandiya’da toptan ve perakende ticarette büyük gruplar piyasaya hakim durumdadır. Sözkonusu gruplar perakende ticaretinin 1/3’nü, gıda parakende ticaretinin ise yüzde 90’nını gerçekleştirmekte ve ülke çapında oluşturdukları zincir parakende mağazaları ve süpermarketler ile toptan ve parakende ticareti yönlendirmektedirler.

Finlandiya’da elektronik ürünler, saat ve mücevher, kırtasiye, kesme çiçek, sağlık ve eczacılık ürünleri, laboratuvar ürünleri, alkollü içecekler, oyuncak, optik ürünler, elektrikli ürünler, tekstil ve ayakkabı, spor malzemeleri ve teknik ürünlerin ithalatı özel toptancı firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir. Finlandiya imalat sanayinin ihtiyacı olan hammaddeler ve yatırım mallarının yüzde 80’inin dağıtımını teknik ürünler toptancıları ve trading kuruluşlar gerçekleştirmektedir.

Türkiye'nin Finlandiya'ya olan ihracatında ilk sıralarda otomobiller ve yedek parçaları, fayanslar ve hazır giyim ürünleri gelmektedir.

Finlandiyalı bir firma Türkiye’den jimnastik, yoga, fitness vb spor kıyafetleri ithal etmek istediklerini ve kendi markaları için fason spor kıyafetleri üretebilecek firmalar aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Manufacturer!
We are very interested in importing sport clothing (gym wear) from Turkey to Finland.
We are looking for manufacturer(s) that is able to provide us with quality gym wear (same quality as Better Bodies and Gasp) at a reasonable price.
We will start up with relatively low quantities (hundreds per garment),
but our aim is to grow as big as possible in this business. We have our own brands.
The brand of men's wear is ”XXXXX”. Ladies brand is to be decided.
We would be pleased to tell you more and start cooperation with you.
Yours Sincerely,

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/335683_finland-looking-for-sport-clothing

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir