Güney Afrikalı firma kumaş çeşitleri satın alacak

Güney Afrika’dan iletişime geçen firma spandeks, trikot örme ve boyalı kumaş çeşitleri Türkiye’den ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Afrika, anti-damping soruşturması açan ve uygulayan ülkeler sıralamasında ön sıralarda yer almaktadır. Güney Afrika Hükümeti anti-damping uygulamalarına ilişkin düzenlemeyi 2003 yılında, telafi edici vergilere ilişkin düzenlemeyi ise 2004 yılında yürürlüğe koymuştur.

Bölgesel görünüm açısından Afrika ve özellikle Sub-Sahara bölgesi dünyadaki diğer bölgesel gelişmelerden oldukça farklı durumdadır. Uzun yıllar sosyal ve siyasi çalkantılar, anlaşmazlıklar ve iç savaşlar hüküm sürmüş olup 1960’lı yıllarda 54 adet savaş yaşanırken bugün bu sayı 4’e inmiş durumdadır. Ekonomik ve sosyal açıdan dünyanın en az gelişmiş bölgesi olarak yoksulluk, güvenlik ve sağlık sorunları ile mücadele edilen bölgeye dünya ekonomisinde ağırlığı olan (G8 ülkeleri başta olmak üzere) gelişmiş ülkelerin destekleri ve GAC’ın kendi iç dinamikleri ile bölgede bir süredir hızlı bir değişim süreci başlamıştır.

GAC’da ekonominin nispeten daha iyi olması ve apartheit döneminin sona erip siyahların BEE hareketi içinde dünya ekonomisiyle bütünleşmesi gayretleri tüm bölgeyi etkilemiştir. Bu çerçevede kıtada AU (Afrika Birliği) kurulması yönünde adımlar atılmaya çalışılmıştır. Ekonomik güçlükler bu etkinliğin çapını doğrudan etkilemekle birlikte dünyadan önemli destek temin edilmektedir.

Güney Afrika’dan iletişime geçen bir firma spandeks, trikot örme ve boyalı kumaş çeşitleri ithal etmek istediklerini ve Türk tedarikçilerden fiyat teklifleri beklediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Good Day,
Please check and confirm if you can manufacture 85/15 nylon/spandex, tricot knit, dyed fabric.
Warp stretch to be more than side stretch. 230 gsm, 150 cms wide.
Please advise your smallest to big dye lot sizes. Please quote FOB Turkey.
Thanks and Regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/342877_nylon-spandex-tricot-knit-fabric-request-from-south-africa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir