İhracatı Kolaylaştıran Yöntem: TurkishExporter

“6 aydan kısa bir süre içerisinde TurkishExporter ile Afrika ülkelerinden Burkina Faso’ya yapmış olduğumuz ihracatın gururunu yaşıyoruz.”

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başlangıçta hedefimiz: Hayallerimizde dolaşan özgün yenilikçi fikirleri en kullanışlı bir şekilde gerçeğe dönüştürerek kendi sektörümüzde örnek olmak, kalite standartlarını belirlemek, yeniliklere açık üreticilere aydınlık fikirler sunarak müşteri nezdinde aranır olmak. Ve bunu kurulduğumuz 1999 yılından bu yana başarıyoruz.

Kuruluş felsefemizi özgün, kaliteli, süratli ve zamanında hizmet etmek üzerine inşa ederek ideal çözümler sunuyoruz. Tasarımda yeniliklere açık kadromuz, detaycı ve kaliteden ödün vermeyen yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Bu anlayışla, markanız için vazgeçilmez çözüm ortağı olmak niyetindeyiz.

Deneyimli personeli ile Reel Ofset, en kaliteli ve en uygun maliyetli ürünleri siz değerli müşterilerine sunmak için son teknoloji ekipmanla donatılmıştır. Ürettiğimiz kaliteli ürün ve güvenilir servisimizin verdiği gurur ile müşterilerimizin etiket paket ve tanıtım ürünleri konularında tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızı çözüm odaklı ve akılcı yollarla karşılayabileceğimizi belirtmekten de mutluluk duyuyoruz.

Üretimini yaptığımız tüm ürünler markaların görünen yüzü olduğundan, markanın müşterilerin zihninde belirleyici ve ayırt edici olmasını sağlıyoruz.

TurkishExporter ile Afrika’ya İhracat…
 
6 aydan kısa bir süre içerisinde TurkishExporter ile Afrika ülkelerinden Burkina Faso’ya yapmış olduğumuz ihracatın gururunu yaşıyoruz. Avrupa, Orta Doğu ve Asya pazarında hali hazırda ticaret yapmış olduğumuz ülkeler olmasına karşın, Afrika’ya ürün göndermek bizim için hem yeni bir pazar hem de yaptığımız işin kalitesini ve Türk firmaların tanıtımını  Afrika ülkelerine tanıştırma fırsatı sundu.


REEL OFSET LTD. ŞTİ.
Ali İhsan ARIKAN – Export Manager

Bu konularda ilginizi çekebilir