İngiltere, Türkiye'den lamba ithal edecek

İngiltere'de Türk motifli mozaik lambalar ve Osmanlı lambaları satışı gerçekleştiren firma, Türkiye'den tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Geleneksel olarak ülkemizin çok önemli bir ticaret ortağı ve dünyanın altıncı büyük ekonomisi olan İngiltere, Türkiyenin dış ticaretinde fazla verdiği ve ihracatını sürekli artırdığı gelişmiş ülkelerden biri olma özelliğini korumaktadır.

İngiltere’ye ihracatta, genel olarak tekstil ve hazır giyim ürünleri, elektrikli ve elektriksiz makineler, motorlu araçlar ve parçaları, demir çelik ürünleri ihracattaki önemli madde gruplarını oluşturmaktadır.

İthalatımız genel madde grupları itibariyle incelendiğinde ise en yüksek paya elektrikli ve elektriksiz makinelerin sahip olduğu görülmektedir. İthalatımızdaki diğer önemli ürünler ise şu şekildedir; otomotiv ve yan sanayi ürünleri, eczacılık ürünleri, demir çelik ile plastik ve plastikten mamul eşyadır.

İngiltere'de Türk motifli mozaik lambalar ve Osmanlı lambaları satışı gerçekleştiren firma, Türkiye'den tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime  geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/328959_turkish-mosaic-and-ottoman-lamps-export-to-united-kingdom

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir