İngiltere, Türkiye'de diş macunu ürettirmek istiyor

İngiltere merkezli firma, fason olarak diş macunu ürettirmek istediklerini beyan edip ve üreticilerden teklif beklediğini bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere’de yabancı sermaye önündeki engelleri iki alan belirlemektedir. Bunlardan biri rekabet politikası diğeri ise milli güvenliktir. Önümüzdeki dönemde İngiltere’nin yabancı sermayeye yaklaşımının ekonomik gerilemeye rağmen yine liberal bir çizgide devam etmesi beklenmektedir.

Sermaye piyasalarının yapısı yabancı yatırımcıların yerel firmaları devralmalarına uygun şekilde oluşturulmuştur. Hükümetlerde bu tip devralmalarda herhangi bir kısıtlamada bulunmamaktadır. İngiltere’nin yabancı sermayeye politik yaklaşımını “ekonomik faaliyetin milliyetinden çok yeri önemlidir” şeklinde özetleyebiliriz.

Dünyada yedinci AB’nde üçüncü büyük ekonomiye sahip İngiltere dünya mal ve hizmet ticaretinde de üst sıralarda yer almaktadır.

Diğer taraftan 2015 yılı itibariyle eczacılık ürünleri, optik ve tıbbi cihazlar, kimyasal maddeler, başta viski olmak üzere içecekler, havacılık ve uzay taşıtları aksam ve parçaları, demir çelik, bakır, ham deri, teknik teksil sektörlerinde İngiltere net ihracatçı bir ülkedir.

İngiltere merkezli olup Nijerya’da da ofisleri olan bir firma kendi eczacılıkla ilgili markaları için fason olarak diş macunu ürettirmek istediklerini beyan etmiş olup üreticilerden teklifler beklemektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir
****** Group Limited is based in the UK and we are part of a Multinational Group which is based in Nigeria.
We have 3 manufacturing facilities in Nigeria. We manufacture Sulphuric Acid, Aluminium Sulphate and Pharmaceuticals.
We are interested in the Toothpastes with private label in our Company Brand name which is for Pharmaceuticals.
Please can you send me your quotation for the 2 different brands of Toothpaste you manufacture with full specification and photos of the Toothpastes.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339503_toothpaste-private-label-inquiry-from-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir