İtalya kauçuk köpüğü üreticileri arıyor

İtalyan firma kauçuk köpük levha rulo üreticisi Türk firmalar aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İtalyan bir firma 80 dansite yoğunlukta kauçuk köpük levha rulo ürünü için, mevcut tedarikçilerine kıyasla daha rekabetçi fiyat verebilecek ve düzenli çalışabilecekleri Türkiye’den üreticiler aradıklarını beyan ederek teknik detaylı fiyat teklifleri bekliyor.

2011 yılında 21,4 milyar dolar ile rekor düzeye ulaşmış olan Türkiye-İtalya ikili ticaret hacmi 2012 yılında İtalya’nın yaşamakta olduğu ekonomik krize bağlı olarak İtalya’nın ülkemizden ithalatının azalmasıyla birlikte 20 milyar dolar civarına gerilemiştir. 2014 yılında ise İtalya, Almanya, Irak ve İngiltere’den sonra ülkemizin en çok ihracat gerçekleştirdiği ülke olmuştur. İhracatımızın % 4,53’ünü, ithalatımızın ise % 5’ini İtalya ile gerçekleştirdiğimizi görmekteyiz.

Türkiye’nin İtalya’ya ihracatında en önemli ürün grubu toplam ihracatın % 22’sini oluşturan otomotiv sanayi ürünleridir. Dokumacılık ürünleri de toplam ihracatın %13’ünü oluşturmakta olup bir diğer önemli ihraç ürün grubu da yaklaşık % 10 pay ile gıda maddeleridir.

İtalyan bir firma 80 dansite yoğunlukta kauçuk köpük levha rulo ürünü için, mevcut tedarikçilerine kıyasla daha rekabetçi fiyat verebilecek ve düzenli çalışabilecekleri Türkiye’den üreticiler aradıklarını beyan ederek teknik detaylı fiyat teklifleri beklemektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs,

We are looking for a new manufacturer of RUBBER FOAM DENSITY 80 (IN ROLLS)

because our current supplier is no more competitive with our customers requests.

We would be glad if you could kindly send us your best quotation with all detailed infos about this article (available thicknesses, roll width, ecc.).

Thanks in advance.

Best regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336632_rubber-foam-in-roll-import-request-from-italy

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir