Kolombiya inşaat makineleri istiyor

Türkiye'den inşaat makine ve ekipmanları ithal etmek isteyen Kolombiyalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sektör ürünleri ülkelerin alt ve üst yapısının imarında kullanılarak ekonomik ve sosyal gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. 

Dünyada az sayıda ülke ve firma sektöre hakimdir. Diğer bir deyişle, sektör, farklılaşmış  pazar yapısının özelliklerini göstermektedir. 

ABD ve Japonya sektörün hakim ülkeleridir. Bu iki ülke firmaları ile birlikte Çin, İsveç, Almanya ve G. Kore firmaları toplam dünya iş ve inşaat makineler sektör satışlarının yüzde 92 gibi önemli bir kısmını gerçekleştirmektedir. 

Türkiye’de ise  üretilen beko-loder, ekskavatörler, yükleyiciler ve forkliftlerin önemli bir kısmı ihraç edilmektedir. Türkiye’deki talebi karşılama oranı yüzde 70 olup, iş makineleri üretiminde yerli ürün kullanma oranının ise yüzde 61 gibi orandadır.

Türkiye'den inşaat makine ve ekipmanları ithal etmek isteyen Kolombiyalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334282_construction-equipments-requested-by-colombia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir