Lübnan ayakkabıda Türk malını tercih ediyor

Lübnan’da ayakkabı mağazası açacaklarını belirten müşteri ihtiyaç duyacakları tüm modelleri Türkiye’den ithal etmeyi planladıklarını belirtmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnan’da ayakkabı mağazası açacaklarını belirten bir müşteri ihtiyaç duyacakları tüm modelleri Türkiye’den ithal etmeyi planladıklarını ve bu amaçla düzenli olarak çalışabilecekleri tedarikçiler aradıklarını belirtmiştir.

Lübnan, coğrafi ve nüfus olarak küçük bir ülke görünümünde olmasına karşın, ekonomik ve ticari açıdan stratejik bir konumdadır. Lübnan, sahip olduğu kalifiye insan gücü ve dünya ölçeğinde (başta ABD, Kanada, Latin Amerika, Avustralya ve Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere) ekonomik ve ticari/iş bağlantıları nedeniyle ülkemiz açısından büyük öneme sahip bulunmaktadır. Lübnan’ın önemini pekiştiren önemli hususlardan biri de ticaret, finans, kültür ve siyasal açıdan “Ortadoğunun Vitrini” olmasıdır.

Lübnan pazarında Türk mallarına karşı yoğun bir ilginin ve kalite imajının bulunduğu tespit edilmekle birlikte, daha fazla tanıtım ve markalaşma faaliyetine ihtiyaç duyulduğu da bir gerçektir. Öte yandan Lübnan’da altyapı ve imar hizmetleri talebi bulunmaktadır. Türk firmalarının bu alanlardaki deneyimleri dikkate alındığında, özellikle müteahhitlik alanında çok sayıda işbirliği imkanı bulunduğu görülmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

To Whom it may concern,
We are interesting to ship goods from Turkey to Beirut Lebanon,
we are planning to open a shoes shop, me and my husband in Beirut
we were interested by collection, models and quality.
And we are planning to travel to Turkey for meeting.
Kindly advise if we are able to ship your goods to Lebanon ....

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340938_all-kinds-of-shoes-import-inquiry-from-lebanon

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir