Morityus’tan döner kebap çeşitleri talebi

Morityus merkezli firma döner kebap çeşitleri ithal etmek istediğini bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Morityus’tan irtibata geçen bir firma hem Morityus hem de Reunion Adaları pazarlarında satışa sunulmak üzere döner kebap çeşitleri ithal etmek istediklerini ve Türk tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Moritus 1968 yılında bağımsızlığını kazandıktan sonra hızla gelişen ekonomisi gıda işleme (şeker), turizm, tekstil-hazır giyim ve finansal hizmet endüstrisine dayanmakta, balıkçılık, bilgi ve iletişim teknolojileri ve konaklama da hızla gelişmektedir. Turizm sektörü ekonomide önemli rol oynamaktadır. Mali hizmetler sistemi gelişmiş durumdadır. İhracata dayalı üretimin de hedeflendiği İhracat Ürünü İşleme Bölgeleri de ekonominin dinamik büyümesine katkı sağlamaktadır.

Ülkedeki dış ticaret; küçük bir ada ülkesi olmasına rağmen ihracatta Etiyopya ve Madagaskar’ı, ithalatta da Kamerun, Zimbabwe, Kongo ve Togo gibi Afrika ülkelerini geride bırakabilmektedir. Moritus 1.3 milyon nüfusuyla; Gana (24 milyon), Sudan (41milyon) ve Tanzanya (40 milyon) toplamı 105 milyonluk pazarın yarısından fazla ithalata sahiptir. İhracat; Kamerun, Kenya, Gana, Tanzanya gibi nispeten kalabalık Afrika ülkeleri yarısından fazlasını geçmektedir.

Moritus’un uzun vadede; Doğu Afrika’da Singapur/Hong Kong gibi olabileceği bakış açısıyla yakından incelenmesinde fayda görülmektedir. Sahra Altı Afrika ülkelerine hızla artan ilgi, bu ülkenin bölge içi ticaret avantajı açısından önemli fırsatlar yaratabileceği öngörülmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
Greetings from ****** Ltd - Mauritius.
We are currently looking for manufacturers / exporters of Turkish Shawarma Doner Kebab for Mauritius and Reunion markets.
Please contact us urgently and our details are as follows:
Best regards,

http://turkishexporter.net/en/Leads/342809_turkish-shawarma-doner-kebab-required-for-mauritius

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir