Singapurlu firma doğal kuru meyve çeşitleri talep ediyor

Singapurlu kuru gıda çeşitleri toptancısı firma Türkiye’den sağlıklı ve doğal kurutulmuş meyve çeşitleri ithal etmek istediklerini beyan etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Singapur’da kuruyemiş ve kuru gıda çeşitleri toptancısı bir firma Türkiye’den kimyasal katkısız sağlıklı ve doğal kurutulmuş meyve çeşitleri konteynır bazında ithal etmek istediklerini beyan ederek fiyat teklifleri talep etmektedir.

Singapur’un iç pazarının görece kısıtlı olmasından hareketle ihracata dayalı büyüme modeli Singapur açısından uygulanabilir tek seçenek halini almaktadır.

Ayrı bir devlet olarak kurulduğu 1965 yılında elektrikli ürün montajı, petrol rafinerisi ve gemi inşa tesislerine dayalı bir ekonomiye sahip olan Singapur, uzun vadeli plan ve politikalarının da etkisiyle önemli atılımlar gerçekleştirerek geçen süre zarfında gerek bölgede önemli bir finans ve ticaret merkezi konumuna, gerekse gelişmiş ülke statüsüne ulaşmıştır.

Singapur’un ekonomik olarak çok kısa bir süre içerisinde yapılanarak; dünya çapında önemli bir liman ve serbest ticaret merkezi, dünyanın önemli petro-kimya ve elektronik üreticilerinden birisi, bölgede başarılı bir finans ve bankacılık merkezi, gelişen ticaret koşullarına uyum ve hızlı adaptasyon kabiliyetinin de etkisiyle dünya çapında önemli bir transit ticaret merkezi konumuna ulaşmıştır.

2014 yılında %3,3, 2015 yılında ise %2,0 büyüyen Singapur’un 2016 yılında %1,8 oranında büyümesi beklenmektedir. Ülkenin 2016-2018 döneminde yıllık ortalama %2,1 büyüyeceği öngörülmektedir,

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are interested on dried fruits on 1 20ft FCL, CIF Singapore.
We only served the freshest, tastiest and healthiest product by having a strong commitment towards the finest and top quality raw materials sourced from top accredited farmers around the world.
Unlike others, we believed in making our nuts addictive and nutritious without adding MSG or bleaching but with adding the right dosage of natural additives to retain the natural flavor of the nuts.

https://turkishexporter.net/en/Leads/348390_dried-fruits-wholesale-import-inquiry-from-singapore

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir