Türk malı ev dekor ürünleri Güney Afrika’dan isteniyor

Güney Afrika’da online ev dekorasyon ürünleri satan firma Türkiye’den ev tekstili, halı, kilim, züccaciye, yemek takımları gibi ürünler için Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Afrika’da online olarak ev dekorasyon ve döşeme ürünleri satışı yapmakta olan bir firma Türkiye’den ev tekstili, halı, kilim, aydınlatma ürünleri, züccaciye, yemek takımları gibi ürünler için Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

Güney Afrika’da, dış ticaret politikalarının belirlenmesi konusunda yetkili kuruluş International Trade Administration Commission (ITAC)’dır. Ancak üreticiler, ihracatçılar ve ithalatçılar ITAC tarafından belirlenen gümrük tarifelerinin gözden geçirilerek artırılması veya azaltılması talebinde bulunabilmektedirler. Söz konusu kuruluş, gümrük tarifelerinin belirlenmesi, anti-damping, telafi edici vergiler ve koruma önlemlerinin uygulanması, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından belirlenen ihracatı ve ithalatı koruma önlemlerine tabi ürünler için gerekli izinlerin verilmesi konularında yetkilendirilmiştir.

Bu çerçevede, 208 kalem ürünün Güney Afrika’ya ithalatı izne tabi olup, ithalatı izne bağlı ürünler ana hatlarıyla balık ve balıkçılık ürünleri, hidrokarbonlar, radyoaktif kimyasal elementler, petrol ürünleri, lastikler, adi metaller, ateşli silahlar ve mühimmatlar, kumar makineleri, çeşitli kimyasal maddeler ve karboksilik asittir. Ayrıca, tüm kullanılmış ve ikinci el ürünlerle birlikte, hurda ve döküntülerin Güney Afrika’ya ithalatı kontrol önlemlerine tabi bulunmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I am looking for Turkish manufacturers of the following products:
1.Textile-Bed Linen, Towels and bathroom mats, Baby linen and towels, throws and blankets
2.Carpets,shaggy rugs for indoor and outdoor and kids and baby rooms
3.Lamp stands and Lamp Shades
4.Glassware- vases
5.Ceramics- Dinner ware and serving platters
Thank You

http://turkishexporter.net/en/Leads/343311_towels-bathrobes-required-for-south-africa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir