ASO'dan borç yapılandırmasına destek

ASO Başkanı Özdebir borçlarını yapılandırıp taksitlerini ödeyemeyenlere yeni bir fırsat yaratıldığını belirterek, "Ödemesini yapmayanlar, geç ödeme zammı ile birlikte 31 Mayıs'a kadar ödeyebilecekler" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir yeniden yapılandırma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında borçları yapılandırılan ancak taksitlerini ödeyemeyenlere yeni bir fırsat tanındığını anımsatan Özdebir, "Ödemesini yapmayanlar, geç ödeme zammı ile birlikte 31 Mayıs'a kadar ödeyebilecekler" ifadesini kullandı.

Kanun çıktığında piyasalarda likidite sıkıntısı yaşandığını vurgulayan Özdebir, "Firmalarımız birinci taksitlerini ödeyebilse de ikinci taksitlerini ödemede sıkıntıya girmişti. Maliye Bakanımız Naci Ağbal bu duruma müdahale ederek bir dizi çalışma başlattı ve işletmelerimizin vergi ödemelerinde sorun yaşamamaları için büyük bir kolaylık sağladı. Sanayici dostu yaklaşımlarından dolayı Ağbal ve emeği geçen tüm bakanlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. ASO olarak mayıs ayının sonuna kadar düzenleyeceğimiz toplantılarda işletmelerimize verilen destekleri anlatacağız" şeklinde açıklamada bulundu.

Bu konularda ilginizi çekebilir