İtalyan yatçılar, Türk yatlarını inceleyecek

İtalya'da mega yatlara yönelik elektrik, haberleşme, ses ve görüntü gibi sistemlerde uzman firmaların temsilcileri, Antalya Serbest Bölgesi'nde incelemelerde bulunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
ANTALYA - Türk ve İtalyan mega yat sektörleri arasında oluşturulan işbirliği toplantılarının ikincisi, 18 ve 19 Temmuz'da Antalya Serbest Bölgesi'nde düzenlenecek.
 
Yat ve Tekne Endüstrisi Federasyonu (YATEF) Teknik Danışmanı Alparslan Gürses, yaptığı yazılı açıklamada, Türk ve İtalyan süper yat sektörleri arasındaki işbirliğini artırmak, yat imalat sektörlerini geliştirmek, yeni teknolojileri tanıtmak ve iki ülke sektörlerinin ortak projeler geliştirmesine katkı sağlamak istediklerini ifade etti.
 
Türk ve İtalyan mega yat sektörleri arasında oluşturulan işbirliği toplantılarının ilkinin 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında İtalya'da yaptıklarını belirten Gürses, bu toplantıların ikincisini ise 18 ve 19 Temmuz'da, Antalya Serbest Bölgesi'nde düzenleyeceklerini kaydetti.
 
Gürses, toplantıya katılmak üzere Antalya'ya gelen mega yatlara yönelik elektrik, seyir ekipmanları, haberleşme, ses, görüntü ve eğlence sistemlerinde uzman İtalyan firmaları ISEL, Team Italia ve Videowork şirketleri tarafından oluşturulan Marine Integrator Group (MIG) temsilcilerinin, Antalya Serbest Bölgesi'nde incelemelerde bulunacağını açıkladı.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir