Bebeciler 9 Ocak’ta Bursa’da buluşuyor

BTSO ve BEKSİAD tarafından düzenlenen Junio Show 2019 Bursa Uluslararası Bebe Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı 9 Ocak’ta kapılarını açacak. Fuarda yer alacak katılımcı firmaların stand yerleri çekilen kura ile belirlendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) – Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) ve TÜYAP yetkililerinin katılımıyla düzenlenen kura çekiminde konuşan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, kura çekiminin tüm firmalar için hayırlı geçmesini diledi.

Başkan Yıldız, “Bebe giyim ve konfeksiyon sektörüne yön veren Junioshow her geçen fuarda daha da büyüyor. 173 katılımcının stant açacağı fuarımızın firmalarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. BTSO’nun da katkılarıyla firmalarımızı yine yabancı yatırımcılarla buluşturarak, Bursa bebe giyim sektörünü tüm dünyaya tanıtacağız” dedi.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9-12 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda, 173 firma 2019 ilkbahar ve yaz kreasyonlarını sergileyecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir