Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi’nin yeni ayağı Kayseri olacak

Çok sayıda iş kadını derneği ve iş dünyası temsilcisinin katılımıyla gerçekleşecek olan "Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi" kapsamındaki bu yılın ilk toplantısında, "Bölgenin Başarılı İş Kadını Ödülü" de verilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İKBAL FİDAN

KAYSERİ - Çatısı altındaki 32 kadın derneği ile Türkiye’nin en büyük örgütlü kadın gücü olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu İş Dünyasında Kadın Komisyonu TÜRKONFED İDK tarafından yürütülen "Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında bu yılın ilk toplantısı yarın Kayseri’de gerçekleştiriliyor. Çok sayıda iş kadını derneği ve iş dünyası temsilcisinin katılımıyla gerçekleşecek toplantıda, "Bölgenin Başarılı İş Kadını Ödülü" de verilecek.

TÜRKONFED üyesi Orta Anadolu Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (ORSİFED), Kadın Komisyonu ve Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) ev sahipliğinde Abdullah Gül Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek toplantı "Teknoloji ve Kadın Girişimciliği" ana teması ile düzenleniyor.

Toplantı kapsamında düzenlenecek "Teknoloji ve Kadın Girişimciliği" panelinde, kadınların teknolojiye erişiminin artırılmasının girişimcilik üzerindeki olumlu etkileri ele alınacak. Arya Women Yatırım Platformu Yatırım Lideri Münteha Adal’ın moderatörlüğünü yapacağı panele, KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Devrim Erol, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Kal ile M-GEN Gelecek Planlama Merkezi Kurucu Ortağı ve Başkanı Ufuk Tarhan konuşmacı olarak katılacak.

Toplantı, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İDK Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, ORSİFED Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz ile KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu’nun açılış konuşmaları ile başlayacak.

Çok sayıda iş kadını derneğinin ve iş dünyası temsilcisinin katılımıyla gerçekleşecek toplantıda, bölgenin başarılı iş kadınları kendi başarı öyküleri ile deneyimlerini katılımcılarla paylaşırken, "Bölgenin Başarılı İş Kadını Ödülü" de sahiplerini bulacak.