Kayseri Ticaret Odası, kamu destek ofisini hizmete açıyor

Kayseri Ticaret Odası, üyelerin faydalanması için kamu destek ofisini hizmete açıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


Dilek FİDAN

KAYSERİ - Kayseri Ticaret Odası Haziran ayı Meclis toplantısı, yeni hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirildi . Toplantının gündem maddesinde iki konuya dikkat çeken Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri'nin E-Ticaret zirvesinde önem arz edecek bir ticaret zirvesi yapacaklarını aktardı. Hiçyılmaz ,Kayseri bu sistemle elektronik ortamda yerini alacak diye belirtti.

Kayseri Ticaret Odası'nın Devlet Destekleri hakkında üyelerin bilgilendirilmesi ve bu desteklerden faydalanan üyelerin sayısının artırılması amacıyla Kamu Destek Ofisi'nin hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Hiçyılmaz, Kamu Destek Ofisi, her Perşembe günü 09:00-12:00 saatleri arasında sanayicilere bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti verecek diye aktardı. Öte yandan Hiçyılmaz, Kayseri'de E -Ticaret Zirvesi yapacaklarını ifade etti. Hiçyılmaz," Zirve 27 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 13.00’de konferans salonunda yapılacak. Önemli katılımcıların yer aldığı bu zirvenin Kayseri’nin e-ticaret noktasındaki gelişimine katkı sağlayak. E-Ticaret uygulamasında dünya yaklaşık yüzde 20 seviyelerinde. Ülkemizde ise yüzde bir . Biz bu trendi kaçırmamalıyız işyerlerimizde uygulamaya başlamalıyız"diye konuştu.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, görevde olduğum 4 yıl boyunca üyelerimize fayda sağlamak ve Kayseri Ticaret Odası’nı en iyi şekilde temsil etmek üzere büyük gayret gösterdik. Yine bu özveri ve çabayla odamızı daha üste seviyelere çıkarmak için kasım ayında yapılacak oda seçimleri için tekrar aday olacağım"dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanı , Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, kasım ayında yapılacak KTO seçimlerinde başkan adayı olacağını açıkladı.