Kuzey Irak’ta markalaşmak için büyük fırsat

Dolphin Ajans Genel Koordinatörü Yavuz, Gaziantep, Adana, Mersin, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Hatay gibi bölge illerdeki üretici firmalara seslenerek; Kuzey Irak'ta markalaşmak için Kurdsat'ta yayınlanan KurdIdol programının çok iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Evin TAHİNCİOĞLU

Gaziantep - Şubat ayında Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentinde yayın yapan KurdsatTv'de başlayan KurdIdol yarışması, bölgenin en çok izlenen programı oldu.

İki yıldır hazırlığı yapılan ve Türkiye'de yapılan çeşitli müzik programlarıyla aynı niteliklere sahip program hem internet üzerinden canlı yayınla hem de sosyal medya ağıyla 3 milyondan fazla kişi tarafından takip edilmeye başlandı.

Özellikle o bölgede markalaşmak isteyen firmalara, bölgeye ajanslık hizmeti veren ve sık sık Suleymaniye ve Erbil kentlerine giderek KurdsatTv'de programın yapımcılığını üstlenen grupla toplantılar yapan Dolphin Ajans Genel Koordinatörü Sibel Yavuz, Gaziantep, Adana, Mersin, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Hatay gibi bölge illerdeki üretici firmalara seslenerek; Kuzey Irak'ta markalaşmak için Kurdsat'ta yayınlanan KurdIdol programının çok iyi bir fırsat olduğunun altını çizdi.

Bölgeyi iyice araştırdığını, orada yaşayan halklarla birebir görüşmeler yaptığını, çeşitliTv kanalları ve ajans yetkilileriyle yapmış olduğu görüşmeler sonucunda ortaklık anlaşmalarına imza attığını ve iyi bir rapor hazırladığını, Türkiye deki markaların o bölgelerdeki Tvlerde reklamlarının yayınlanması noktasında en ekonomik şartları oluşturduğunu ifade eden Sibel Yavuz; "Reklam filminizin yapımından, yayınına kadar her şey elinizin altında. Yeter ki siz bize ulaşın" dedi.