Seç Market Türkiye’nin en büyük bayilik modelini tanıttı

İş ortaklığı sistemiyle mahalle esnafına destek veren Seç Market, Türkiye’nin en büyük bayilik modelini Bursa’da tanıttı. Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, ‘’Türkiye’nin en büyük bayilik modeli olan Seç Market iş modelinde, Seç iş ortakları kendi işinin sahibi olmaya ve mahalleden biri kalmaya devam ediyor’’ dedi.

Haber Merkezi
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sercan SELÇUK

Geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle bir araya getiren Seç Market Bursa’da potansiyel iş ortaklarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen Türkiye’nin en büyük bayilik modelini tanıttıklarını vurguladı.

Seç Market küçük esnafın rekabet gücünü artırmayı hedefliyor

81 ilde 2 bin 500’ün üzerinde bayisiyle perakende sektöründeki önemli oyunculardan biri haline gelen Seç Market’in küçük esnafı rekabette güçlendirirken yerel ekonomiye de katkı verme hedefiyle çalıştıklarının altını çizen Sekmen ‘’ İş ortaklığı sistemiyle mahalle esnafına destek veren iş modeliyle Seç Market, mahalle esnafının sıcaklığı ve samimiyeti ile kurumsal tecrübeyi buluşturarak modern marketçilik anlayışına hizmet ediyor. Seç Market, raf diziliminden ürün tedarikine, dijital altyapıdan sosyal medya iletişimine, pazarlamadan satın almaya birçok alanda verdiği destekle, küçük esnafı rekabette güçlendirmeye ve söz sahibi yapmaya yönelik çalışmalarını ilk günkü heyecanıyla sürdürüyor.’’ şeklinde konuştu.

Seç Market’ten kadın girişimcilere tam destek

Seç Market’in kadın girişimcilere destek verme ve kadın istihdamını önemseme konusunda da ayırt edici çalışmalarının bulunduğunu söyleyen Genel Müdür Altan Sekmen, Seç Market’in iş ortakları arasında yüzde 10’u aşan oranda kadın girişimci bulunduğunu kaydetti. Seç Market’in mağaza sahipleri ve çalışanlarıyla birlikte 5 bin kişiyi aşan bir ekosisteme sahip olduğunu vurgulayan Sekmen şunları söyledi:

‘’Mağaza sahipleri ve çalışanlarıyla birlikte 5 bin kişiyi aşan bir ekosisteme sahip olan Seç Market’in iş ortakları arasında yüzde 10’u aşan oranda kadın girişimci de bulunuyor. Çoğunluğu aile işletmesi olan Seç Marketlerde önemli sayıda kadın da ailesiyle beraber çalışıyor veya istihdam ediliyor. Bu yönüyle Seç Market, kadın girişimciliği ve istihdamına da destek veriyor.’’