“Yurt geneline açılmayı planlıyoruz”

Betaş Beton ve Prefabrike Yapı Elemanları Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ateş Betaş, faaliyetlerini yurt geneline yayma hazırlığında olduklarını bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Prefabrike yapılar ve inşaat malzemeleri alanında faaliyet gösteren Betaş, beton ve prefabrike yapılarda farklı çözümler sunarak üretim kapasitesini ve ürün çeşitliliğini artırmaya odaklandı. Halihazırda Kayseri ve çevre illerde projelerini hayata geçirdiklerini dile getiren Betaş Beton ve Prefabrike Yapı Elemanları Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ateş Betaş, faaliyetlerini yurt geneline yayma hazırlığında olduklarını bildirdi. Kolon ve kiriş sistemleri, betonarme ısı yalıtımlı duvar elemanları, betonarme çevre elemanları gibi ürünlerin imalatını gerçekleştirdiklerini aktaran Ateş; elektrik, mekanik ve otomasyon sistemleri de dahil olmak üzere her türlü sanayi tesisini temelden başlayarak inşa ettiklerini belirtti.

Üretim faaliyetlerini, Kayseri OSB’de 8 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 25 bin metrekare alanda gerçekleştirdiklerini dile getiren Mustafa Ateş, yılda 400 bin metrekare sanayi yapısı üretim kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Ürünlerinde sektörün tek kalite yönetim sistemi olan TSEK 118 ile ISO 9001’i uyguladıklarını ifade eden Mustafa Ateş, “Geniş makine ve ekipman parkımızla çağın gereksinimlerine ayak uydurmaya ve teknolojiyi en üst seviyede tutarak müşteri memnuniyeti sağlamaya çaba gösteriyoruz. Üretimimizde uluslararası standartlara uygun kaliteli malzemeler kullanıyor, iş ve çevre güvenliğini ön planda tutuyoruz” şeklinde konuştu.