Bursa OtoShow 2016 açıldı

Bursa 9. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2016) törenle açıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GÜLAY SOYDAN PEHLEVAN

BURSA- Bursa Otoshow Fuarı, Bursa 9. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. 15-20 Kasım tarihleri arasında devam edecek fuar kapsamında ünlü markalar son model araçlarını görücüye çıkardı.

TÜYAP Bursa Fuarcılık ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği alınarak hazırlanan fuarda; Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Toyota gibi Suv, 4x4, Isuzu, Iveco ve Ford gibi markalar meraklılarıyla buluştu.

Toyota C-HR modelinin Türkiye lansmanı ilk kez Bursa OtoShow 2016 Fuarı’nda yapıldı. Fuaye alanında ise oto aksesuar firmaları yer alıyor. "O'nun Arabası" konseptli fotoğraf sergisinin de yer aldığı fuar, Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) tarafından hazırlanan 30 yaş üzeri klasik otomobil sergisine de ev sahipliği yapıyor. Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, "Ülkemiz ihracatının önemli bir kısmını üstlenen otomotiv sektöründe bir üs olarak kabul edilen Bursa'da, Tüyap olarak bu yılın son Otoshow Fuarı'nı düzenliyoruz. Sektördeki tüm bakışların Bursa'ya çevrilmesine neden olacak fuarda, değişik segmentlerde 50 bin TL ile 700 bin TL arası fiyatlarda araçları otomobil tutkunlarının beğenisine sunuyoruz” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir