Ford, engelliler için minibüs hediye etti

Koç Holding Ford Erzurum Bölge Bayi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere engelliler için minibüs hediye etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ERZURUM - Koç Holding Ford Erzurum Bölge Bayi sorumlusu Muammer Cindilli tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere engelliler için minibüs hediye edildi. 

Yakutiye ilçesi Sanayi Siteleri'ndeki Cindilli Otomotiv'de araç tahsisi nedeniyle düzenlenen törene, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Baro Başkanı Faruk Tezioğlu ve İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız katıldı. 

Cindilli, burada yaptığı konuşmada, Koç Holding tarafından hediye edilen aracın güzel günlerde, kimsesiz ve engelli çocukların hizmetinde kullanılacağına inandığını söyledi. 

Holdingin bünyesinde yıllardan beri süren sosyal sorumluluk projeleri olduğunu belirten Cindilli, şöyle konuştu: 

"Yıllardır sürdürdüğümüz 'Ülkemin için' ve 'Doğudan ışık' gibi projelerle önemli çalışmalar yapıldı. Bu çalışmaların tek amacı var bu ülkenin hizmetinde olmak. Gerek projelerin hayata geçirilmesinde gerekse bütün sosyal çalışmalarda genel müdürümüz Haydar Yenigün'e çok teşekkür ederim. Bizler devletin bünyesinde bulunan kurumlarda yetişen çocuklarımızın mutluluğuna bir nebze de olsa ortak olabiliyorsak ne mutlu bize. Onların sevinmesini sağlamak onlar için bir şeyler yapmak için her zaman elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bu kapsamda çocuklarımızın hizmetinde kullanılmak üzere 75 bin lira değerindeki Ford Tourneo Custom marka aracı il müdürlüğümüze hediye ettik. Umarım güzel günlerde kullanırlar" 

Altıparmak ise yapılan tahsisin kendilerini mutlu ettiğini, benzeri yardımların sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem kattığını vurguladı. 

Konuşmaların ardından Cindilli'den otomobilin anahtarını teslim alan Vali Altıparmak da sürücü koltuğuna geçerek aracı test etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir