Ford’dan sıfır faiz kampanyası

Ford, mart ayında düzenlediği kampanyalarla hem binek hem de ticari araçlar için yeni fırsatlar sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ford, mart ayında düzenlediği kampanyalarla hem binek hem de ticari araçlar için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ticari modellerde 3 yıl sınırsız km garanti ve 0 faiz fırsatı devam ederken, binek araçlar 4 yıl veya 100 bin km garanti ile sunuluyor.

Ayrıca Ford’un geçtiğimiz ay başlayan ve Mart ayında da devam eden kampanyası kapsamında 2016 ve 2017 Model tüm Ford Focus ve Courier modellerinde, Mart ayı içinde FKasko satın alımında poliçe fiyatından 400 TL indirim uygulanıyor.

Yeni Volvo XC60 Cenevre'de görücüye çıktı Yeni Volvo XC60 Cenevre'de görücüye çıktı

 Kadınlar ve sağlık personeline özel indirim

Ford, Dünya Kadınlar Günü ve Tıp Bayramı kapsamında tüm kadınlara ve sağlık personellerine 7-31 Mart 2017 tarihleri arasında 2016 model Mondeo, Fiesta ST-Line, Focus ST-Line ve tüm 1.0lt Ecoboost araçlar için perakende fiyat üzerinden yüzde 4, diğer 2016 model ve tüm 2017 Model binek modellerde perakende fiyat üzerinden yüzde 2 indirim sunuyor.

Toyota pedalsız otomobilini tanıttıToyota pedalsız otomobilini tanıttı

Ford, Mart ayında müşterilerine tüm ticari araçlara “3 yıl sınırsız km garanti” fırsatı ve yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ile sahip olma fırsatı sunuyor. “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında, tüm Ford ticari araç modellerinde 24 bin TL’ye 20 ay, yüzde 0 faiz  sunulurken, Ford Transit minibüs modellerinde 55 bin TL, 12 Ay, yüzde 0 faiz fırsatı Ford müşterilerini bekliyor. “Her Şey Dahil Finans Paketi”nden yararlanmayan Ford müşterileri, Mart ayında tüm Ford ticari araç modellerine 20 bin TL, 20 ay, yüzde 0 faiz fırsatı ile sahip olabiliyor.
Ayrıca, tüm 2016 ve 2017 Model Tourneo ve Transit Courier modellerinde Mart ayı içerisinde satılan araçlar için Mart ayında FKasko yapılması durumunda poliçe fiyatından 400 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir