İnternetten şirket aracı kiralama giderek artıyor

Filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 33 ülkede araç filosunu yöneten LeasePlan’in, hizmete aldığı müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun teklifleri internet üzerinden sunan “Tıkla Kirala” platformu 10 bin üye sayısına ulaştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LeasePlan, internet üzerinden uzun dönem araç kiralama hizmeti sunduğu Tıkla Kirala platformuyla sektördeki payını güçlendirmeyi sürdürüyor. LeasePlan’in müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun teklifleri online platform üzerinden sunduğu Tıkla Kirala hizmeti, 10 bin üye sayısına ulaşarak sektörde önemli bir yere sahip oldu. Araç kiralamak isteyen küçük ve orta ölçekli şirketlere kaçırılmayacak fırsatların sunulduğu Tıkla Kirala, 48 aya varan kiralama ve yıllık 50 bin kilometreye varan kullanım opsiyonlarıyla da üye sayısını her geçen artırmaya devam ediyor.


LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, online uzun dönem filo ve araç kiralama hizmetini Türkiye’de ilk kez sunma özelliği taşıyan Tıkla Kirala’nın, ulaştığı 10 bin üyesiyle hem sektörde hem de LeasePlan bünyesinde önemli bir paya sahip olduğunu söyledi. Türkay Oktay sözlerini şu şekilde sürdürdü; “22 bin adede ulaşan araç filomuzun artık hatırı sayılır bir kısmını tiklakirala.com üzerinden gelen müşterilerimiz oluşturuyor. Şu anda yaklaşık 1.000 müşterimiz, 1.600’ün üzerinde aracını Tıkla Kirala platformu aracılığıyla uzun dönemli olarak kiraladı. Türkiye’de online araç kiralamanın önünü açan Tıkla Kirala, her geçen gün bünyesine katılan yeni üyelerin işlerini ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edecek.”

Bu konularda ilginizi çekebilir