Jeep kuru sabitledi

Jeep Yeni Grand Cherokee ve Wrangler modelleri için euro kuru 2,90 lira olarak sabitledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye'de Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep, mart ayında otomobilseverler için yeni fırsatlar hazırladı. Buna göre Jeep modellerinde mart ayı boyunca euro kuru sabitlendi, dileyen müşteriler de istedikleri modelleri 3 yılda 3 eşit taksitle satın alabilecek.  

Jeep açıklamasına göre, Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle mart ayı süresince devam edecek kampanyada, Jeep'in Yeni Grand Cherokee ve Wrangler modelleri için euro kuru 2,90 lira olarak sabitlenirken müşteriler her iki modele 36 ay vadeye kadar, yılda 1 ya da 2 kez taksitli ödeme imkanına sahip olabiliyor.  

Yeni Grand Cherokee veya Wrangler modelini tercih edenler söz konusu kampanya ile kredi ödeme tarihlerini kendileri de belirleyebilecek.  

Jeep'in kompakt SUV sınıfındaki başarılı temsilcisi Jeep Compass modeli ise araç alımında ve Mart 2015'te ödenecek 49 bin 950 liralık 2 eşit taksit fırsatıyla otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor. Mart ayı süresince Yeni Jeep Grand Cherokee 113 bin 500 euro, Jeep Wrangler 83 bin eurodan, Jeep Compass modeli ise 92 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir