ÖTV artışını yansıtmayacaklar

Ford ve Renault, Eylül sonan kadar ÖTV artışını karşılayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ford, 1600 cc altı motor hacmine sahip araçlarda ÖTV artışından kaynaklanan fiyat farkını Eylül sonuna kadar karşılayacak. Renault, Fluence, tüm Megane ailesi, Scenic ve Grand Scenic modellerinde yüzde 3 ÖTV farkını Eylül ayı sonuna kadar müşteriye yansıtmayacak.

Yapılan açıklamaya göre, Eylül ayında Ford sahibi olmak isteyenler, 1600 cc altı motor hacmine sahip araçlara gelen ÖTV zammını ödemeyecek. Ford'un, müşterilerinin ÖTV zammından etkilenmemesi için Eylül ayı sonuna kadar artıştan kaynaklanan fiyat farkını karşılamasıyla, Ford satın alacak müşteriler, hayallerindeki araca avantajlı taksit seçenekleri ve Ford Options imkanlarından yararlanarak sahip olabilecek.
Binek modellerde yüzde 12'ye, ticari araçlarda ise yüzde 24'e varan indirim fırsatları ile birlikte Ford modellerinde aynı zamanda '0' faizli vade seçenekleri de sunuluyor.

Günde 19 liraya Fiesta ve Transit Connect fırsatı

Binek ve ticari modellerde 60 aya varan vade seçenekleri ile otomobil satın almak isteyenleri Ford marka araçlarla buluşturan Eylül kampanyası ile Ford Fiesta'ya 6 bin 300 lira peşinatla günde 19 liraya sahip olmak mümkün oluyor.
Kampanya kapsamında Focus, C-MAX ve Transit günde 29 lira, Mondeo ise günde 39 liraya Ford müşterilerine sunuluyor.
Eylül ayı kampanyası dahilinde bazı binek modellerde 18 bin liralık sıfır faiz ve 18 ay taksitli kredi teklifi, kredi kullanmayan müşteriler için de ilave peşin alım indirimi oluyor.
Ayrıca Ford Transit minibüs modellerinde 24 ay yüzde sıfır faizle 48 bin lira, diğer Transit modellerinde ise 18 ay sıfır faizle 18 bin lira kredi kullanılabiliyor. Ford Cargo'nun Eylül kampanyasında da, belirlenen modellerde 12 ay sıfır faizle 100 bin lira kredi avantajı sunuluyor.

ÖTV farkı Eylül ayında Renault'dan

Renault, Fluence, tüm Megane ailesi, Scenic ve Grand Scenic modellerinde yüzde 3 ÖTV farkını Eylül ayı sonuna kadar müşteriye yansıtmayacak.
Yapılan açıklamaya göre, Renault, Eylül ayı sonuna kadar ÖTV farkını karşılayacak, Fluence, tüm Megane modelleri, Scenic ve Grand Scenic modellerinde yüzde 3 ÖTV farkı müşteriye yansıtılmayacak.
1600 cc'ye kadar olan modellerde ÖTV farkının Renault tarafından karşılanacağı Eylül ayında, tüm Renault modellerinde "Şimdi Al 2013'te Öde" kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Yepyeni bir Renault sahibi olmak isteyenler otomobillerini şimdi alıp ödemelerine 2013 yılında başlayabilecek.
Ayrıca Renault'da tüm binek ve Yeni Kangoo Multix modellerinde geçerli olan kampanya dahilinde 48 bin lira için 48 aya kadar vadeler için yüzde 0,89 "Sabit Faiz" avantajlı kredi fırsatı bulunuyor.
ÖTV fırsatının yanı sıra 20 bin lira kredi kullanan müşteriler, 20 ay "sıfır faiz" ile geri ödeme yapabiliyor. Bu fırsat tüm Renault modellerinde geçerli.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir