Renault'da yaz fırsatı

Renault, haziran ayında binek otomobil ve ticari araç modellerine özel sıfır faiz avantajı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Renault, haziran ayında binek otomobil ve ticari araç modellerine özel sıfır faiz avantajı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Captur, Kadjar modelleri, ayrıca 2016 model Talisman, Megane Sedan ve Megane HB modelleri 30 bin TL 15 aya kadar yüzde sıfır faiz ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

48 bin TL için ise 24 aya kadar yüzde 0,79 sabit faiz (daha yüksek kredi taleplerinde yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi ve vade seçeneğine kadar artarak değişen faiz oranları mevcut) fırsatı bulunuyor.

Toyota'dan yetişkinler için oyuncakToyota'dan yetişkinler için oyuncak

Diğer binek otomobil modellerinde 12 bin TL için 12 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Renault ayrıca Kadjar, Captur, Clio Ailesi, Megane Ailesi’nde metalik renk opsiyonunu (renk opsiyon hediyesi sadece perakende satışlarda geçerli) müşterilerine hediye ediyor.

Renault, hafif ticari modellerinde de müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Kangoo Ailesinde 20 bin TL, Master ve Trafic modellerinde ise 34 bin TL 12 ay yüzde sıfır faiz avantajının yanı sıra finansman kampanyasına katılmak istemeyen müşterilere 2 bin TL ek indirim (Master ve Trafic modellerinde geçerli) olanağı yer alıyor.

ABD'de Ford ve Nissan atağa geçtiABD'de Ford ve Nissan atağa geçti

Kampanya kapsamında Clio HB 55 bin 800 TL, Megane HB 67 bin 750 TL, Megane Sedan 68 bin 450 TL, Captur 81 bin 450 TL, Talisman 123 bin 100 TL, Kangoo ise 54 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir