Toyota kur farkını yansıtmadı

Kurlardan doğan maliyet artışını 2017 model yılı otomobil fiyatlarına henüz tam olarak yansıtmayan Toyota, çiftçilere özel kredi imkanının yanında 6 bin 500 liraya kadar indirim sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2016 yılını rekorlarla kapatan otomotiv sektörü satışlarda geçen yılın gerisine düşmek istemiyor. Bu yıl sektörde yüzde 8 ila 15 arasında bir daralma beklense de markalar şimdiden kampanyalara başladı. Dacia'nın şubata özel kampanyasının ardından Toyota'da şubat kampanyasının detaylarını müşterileri ile paylaştı.

Donanım özellikleriyle de beğeni toplayan Yaris Hybrid 6 bin 200 TL’lik indirim ile yer alırken, diğer Yaris modellerindeki indirim ise 3 bin TL’yi buluyor. Arazi şartlarında olduğu kadar şehir yollarının da efsane aracı olan Hilux’da ise 5 bin TL’ye varan indirim seçenekleri bulunuyor.

Yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın şubat kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2017 yılının Ağustos ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor.

Çiftçilere özel kredi 

Toyota, tarım ve hayvancılık geliri olan çiftçilere de şubat kampanyasında özel avantajlar sunuyor. ALJ Finans ve Garanti Bankası tarafından sunulan Çiftçi Kredisi imkanına şubat ayında da devam eden Toyota’nın bu uygulamasından yararlanmak isteyen çiftçiler için eşit ödemeli, 6 ayda 1 ödemeli, yılda 1 ödemeli ve hasat dönmelerinde ödemeli kredi seçenekleri bulunuyor.

Lexus, tarihinin en yüksek satışını yaptıLexus, tarihinin en yüksek satışını yaptı

 

Dacia'da şubat kampanyası başladıDacia'da şubat kampanyası başladı

 

Bu konularda ilginizi çekebilir