Toyota'dan bahar kampanyası

Kampanya kapsamında, Yaris 1,33 benzinli modelde 4 bin TL, Hilux 4x4 Hi-Cruiser A/T modelde ise 6 bin 500 TL'ye varan indirim uygulanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Toyota, bahara benzersiz bir kampanya ile “merhaba” diyor. Büyük avantajların bulunduğu Toyota’nın mart ayı kampanyasında baharı yeni bir Toyota ile karşılamak isteyenler için avantajlar dünyasının kapıları sonuna kadar aralanıyor. Toyota’nın hem arazi hem de şehir yollarındaki vazgeçilmezi RAV4 Hybrid ÖTV teşviğiyle birlikte çok avantajlı fiyatlarla mart ayı kampanyasında dikkat çekiyor.

2017 model yılı Corolla 65 bin 950 TL’den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunulurken, Auris ve Auris TS 1.6 benzinli versiyonlarında 5 bin 700 TL’ye ulaşan indirimler ile öne çıkıyor. Avensis’in dizel modellerinde 5 bin 200 TL’ye varan indirimler bulunurken, Yaris’in 1.33 benzinli modeli 4 bin TL indirim, Hilux 4x4 Hi-Cruiser A/T modeli ise 6 bin 500 TL’lik avantajla mart kampanyasındaki yerini alıyor.

2016 model yılında da büyük indirimler

Baharın ilk kampanyasında 2016 model yılına ait Toyota modellerinde de büyük fırsatlar bulunuyor. Corolla 1.4 dizel modeli 6 bin 500 TL’lik indirim ile satışa sunulurken, Corolla 1.33 Life modeli 3 bin TL’lik indirimle kampanyadaki yerini alıyor. Auris dizel modellerinde 2 bin 450 TL olan indirim miktarı, dinamik tasarımı, sürüş konforu, geniş iç mekanı ve donanım özellikleriyle de beğeni toplayan Yaris Hybrid’de 6 bin 200 TL’yi buluyor. Diğer Yaris modellerinde 3 bin TL’ye ulaşan indirimler Hilux’ın 4x2 Adventure M/T modelinin anahtar tesliminde 5 bin TL’ye çıkıyor. Türkiye’de üretilen ve tüm dünyada büyük hayranlık toplayan Toyota C-HR’ın benzinli modelinde 3 bin TL, Advance 4x2 modelinde de 3 bin 350 TL’lik indirim Toyota’nın mart kampanyasını benzersiz kılıyor.

2017'nin yıldızları Cenevre'de ortaya çıktı2017'nin yıldızları Cenevre'de ortaya çıktı

 Yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın mart kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2017 yılının Eylül ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor.

Renault'dan mart ayında sıfır faizRenault'dan mart ayında sıfır faiz

 



Bu konularda ilginizi çekebilir