Yenilenen "Verso" 30'dan fazla ülkeye ihraç edilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME




SAKARYA - Türkiye'de üretilen ve üzerinde 470'ten fazla değişiklik yapılan, yıl boyunca 50 bin adet üretilmesi planlanan Toyota Verso, 30'dan fazla ülkeye ihraç edilecek.
Toyota Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Orhan Özer, yenilenen Verso modelinde çeşitli değişiklikler yapıldığını söyledi.

Verso'nun Türkiye'de üretilen ilk çok amaçlı araç olduğuna dikkati çeken Özer, "Verso, 2004 yılından bu yana sadece Sakarya'da bulunan tesislerimizde üretilmektedir. Toyota Türkiye, üretim hatlarında seri üretimi devam eden yeni Verso'nun üretimi Kasım 2012 tarihinde başlamış olup, 2013 yılında yaklaşık 50 bin adet üretilerek 30'dan fazla ülkeye ihraç edilecektir" diye konuştu.
Özer, Verso modelini çok sayıda ülkeye ihraç etmek istediklerini ifade ederek, şunları ifade etti:

"Toyota olarak kullanıcılarımızın memnuniyeti her zaman birinci önceliğimiz oldu. Yeni Verso'nun iç ve dış görünümünün yanı sıra sürüş konforu ile ilgili de çeşitli iyileştirmeler yapıldı. Bu sınıf araçları tercih eden kullanıcıların giderek artan taleplerini karşılamak için tasarlanan Verso, önceki versiyonlarında olduğu gibi Türkiye ve Avrupa pazarı için özel olarak geliştirilmiştir.
Görünüm ve sürüş ile ilgili toplam 470'ten fazla parça değişmiş olup, bu parçaların tamamı ilk kez Toyota'nın Avrupa tasarım merkezi tarafından yeniden tasarlanmıştır."