Yılın en güzel otomobili Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia, Almanya’nın en prestijli okur ödüllerinden biri olan "Altın Direksiyon" yarışmasında 2016 yılının "En Güzel Otomobili" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Alfa Romeo’nun sportif sedanı Giulia, Auto Bild ve Bild am Sonntag okuyucularından oluşan bir jürinin kararıyla “Altın Direksiyon” yarışmasında “En Güzel Otomobil” ödülüne layık görüldü.

Alman okurlar tarafından 2016 yılının “En Güzel Otomobili” seçilen Alfa Romeo Giulia, uyumlu oranları, agresif stili, yüksek kaliteli malzeme kullanımı ve sofistike alüminyum, ahşap ile deri vurgularını bir araya getiren İtalyan geleneğinin en iyi temsilcisi olarak dikkat çekiyor.

Global lansmanından bugüne birçok uluslararası nitelikte ödülün sahibi olmayı başaran Alfa Romeo Giulia, Almanya’nın en prestijli okur ödüllerinden biri olan “Altın Direksiyon” yarışmasında 2016 yılının “En Güzel Otomobili” seçildi. Auto Bild ve Bild am Sonntag okuyucularıyla aralarında ralli dünya şampiyonları Walter Röhrl ve Sébastien Ogier, DTM şampiyonu Mattias Ekström ve tasarımcı Andrea Zagato gibi isimlerin yer aldığı 29 kişilik bir jüri tarafından yılın en güzel otomobili seçilen Alfa Romeo Giulia, bu sayede kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

1976 yılından beri sahiplerini bulan ve bu sene yedi kategoride verilen “Altın Direksiyon” ödüllerinde Alfa Romeo markası ilk ödülünü, 1995’te “Coupé” kategorisinde Alfa Romeo GTV’yle kazanmıştı. Alfa Romeo, daha sonraki yıllarda 147 modeliyle 2000 yılında kategorisinin en iyi otomobili ödülünü müzesine götürmüştü.

ÖTV'de 3 milyar gelir beklentisiÖTV'de 3 milyar gelir beklentisi

 

Bu konularda ilginizi çekebilir