Sigorta şirketlerinin sözlü savunması Temmuz’da

MTV düzenlemesi sonrasında sigorta şirketleri hakkında açılan soruşturma için sözlü savunma tarihi belirlendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA(DÜNYA)- Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Pazarında Faaliyet Gösteren 32 Sigorta Şirketi ve Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği Hakkında Yürütülen Soruşturmanın Sözlü Savunma Toplantısı 12 Temmuz’da yapılacak. Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde açıklanan bilgiye göre toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin son başvuru tarihi, 3 Temmuz.

Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası pazarında faaliyet gösteren 32 sigorta şirketi ve Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliğine yönelik yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Bahse konu sözlü savunma toplantısı, 12 Temmuz’da gerçekleşecek.

Toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, “Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca, toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 03 Temmuz 2017 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekiyor.