7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

DenizBank ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından DenizBank sponsorluğunda hayata geçirilen “Tarım ve İnsan” fotoğraf yarışmasının ödül töreni Ankara’da yapıldı.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, “Ülkemizin dört bir yanındaki çiftçilerimize DenizBank Tarım Bankacılığı ayrıcalığını sunarken, diğer yandan hayata geçirdiğimiz sosyal içerikli faaliyetlerimizle hayatlarına olumlu yönde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Mutlu ve yüzü gülen çiftçiler en büyük hayalimiz. Bankamızın tarım bankacılığındaki başarı serüveninin ardında da bu hayal yatıyor” diye konuştu.

Tarım sektörüne en yüksek tutarda kredi kullandıran özel banka olarak sektöre sağladığı finansal desteğin yanı sıra, üreticiyi bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik danışmanlık hizmetleriyle de Türk tarımına katkı sağlamayı ve üreticinin yüzünü güldürmeyi amaç edinen DenizBank, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile birlikte sektöre destek vermeye devam ediyor.

Banka bu kapsamda T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğiyle “Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması”nın yedincisini hayata geçirdi. Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katıldılar.

Yarışmanın ödül töreni, 23 Aralık 2015, Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bakanlık Eğitim, Yayım ve Yayınlar Daire Başkanı Halil İbrahim Gül, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, iki kurumun temsilcileri ve yarışmacılar katıldı. Verilen ödüller ise şu şekilde oluştu;

Genel Kategori Birincilik

Ali Haydar Ceylan / İzmit
Ali Mermertaş / Trabzon
 
Genel Kategori İkincilik

Ahmet Fatih Sönmez / Van
Alp Yetimoğlu / Giresun
 
Genel Kategori Üçüncülük

Batuhan Beceren / Bursa
Ekrem Şahin / Antalya
 
DenizBank Özel Ödülü

Dilek Erim / İstanbul

Çiftçi & Üretici Kategorisi

Celalettin Tavuskerli / Muş
Hatice Toker / Mersin