'Kaliteli yazılımlara yöneldik'

Bilişim Bilgisayar kurucu ortaklarından Zafer Bolat son yıllarda Bilişim'deki gelişmelerin baş döndürücü boyutlara ulaştığını, yenilikçi ve rekabet edebilir olmanın yolunun kaliteden geçtiğini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İKBAL FİDAN

KAYSERİ - Kayseri’de faaliyet gösteren Bilişim Bilgisayar, Erciyes Teknopark’ın, yerleşkesinde sağladığı imkanlardan da yararlanarak yenilikçi ve rekabet edebilir kalitede yazılımlar üretmeye yöneldi. Bilişim Bilgisayar kurucu ortaklarından Zafer Bolat son yıllarda Bilişim'deki gelişmelerin baş döndürücü boyutlara ulaştığını, yenilikçi ve rekabet edebilir olmanın yolunun kaliteden geçtiğini söyledi. Erciyes Teknopark’ın sağladığı imkanlardan da yararlanarak rekabet edebilir kaliteyi ön plana çıkardıklarını belirten Bolat şöyle dedi:

“Önceliğimiz, firmalara butik yazılım çözümleri üretmek. Bunun yanı sıra özellikle otomotiv sektörü için butik yazılım çözümleri üretmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var. Yazılım geliştirme aşamalarının tamamında, sistem tasarım, kurulum ve işletimind timinde firmalara özel danış nışmanlık ve destek hizm metleri de veriyoruz. Ulusal ve uluslararası bir çok markanın sertifikalı çözüm ortağı durumundayız.’’

Zafer Bolat, hedeflerinin, Erciyes Teknopar’ın da katkıları ile dünya çapında rekabet edebilir kalitede yazılımlar üretmek, yenilikçi ve rekabet edebilir niteliklere ulaşmak olduğunu belirterek, "Sürekli hızlı, gelişen, yenilenen bir sektör söylemek gerekirse; bu sektör Bilişim ve Yazılım sektörü olacak’’ diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir