Evrim geçiren iMac bilkom'da

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Yeni tasarımıyla inanılması güç bir inceliğe ve rakipsiz bir teknolojiye ulaşan ve Türkiye'deki kullanıcılarına Bilkom güvencesiyle ulaşan iMac, piyasa değeri 239 TL olan popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Adobe Photoshop Elements 11 hediyesiyle daha da çekici. 
Piyasaya ilk defa sürülüşünün üzerinden 25 yıldan uzun bir zaman geçmiş olan iMac, Apple kadrosunun ve teknolojisinin sürekli güncellemeleriyle bugüne dek ürettiği en gelişmiş masaüstü bilgisayar olma özelliğini taşıyor. 
 
iMac bir "Sir" tarafından tasarlandı
"Think different" (farklı düşün) mottosuyla hareket eden Apple'ın bilgisayar dünyasına kazandırdığı "bilgisayarda kasasız devrim" iMac, ilk olarak 1998'de piyasaya sunulmuştu. O tarihten bu yana da Apple'ın alanlarında duayen tasarımcıları tarafından sürekli geliştirildi. iMac'in tasarımcısı, iPod ve iPhone'un da tasarımcısı olan, 1992'den beri Apple'da çalışan "Sir" unvanlı Jonathan Ive. Tasarım dünyasının zirvesindeki isimlerden olan Ive, bu sene dünyanın en saygın dergilerinden Time'ın geleneksel "En Etkili 100 İnsan" listesine de girmiş bulunuyor. 
 
iMac'in evrimi
iMac, kasasız kullanımı sürekli bir devrim haline getiren tasarımcılara sahip. Bugün, 2009'daki son tasarımına oranla yüzde 40 daha az hacim ve 5 mm daha ince bir ekran sunuyor. Tasarımın anahtarını moleküler düzeye kadar indiren iMac,  gerçek yaşamla yarışacak isabette ve çözünürlükte görüntü kalitesinin yanı sıra, kendi ailesinin fiziki tasarımdaki zerafetinin de son noktasına gelmiş bulunuyor.
 
Hem görsellikte, hem görüntüde, hem performansta eşsiz
iMac, çıkış noktasına geleneksel olanla yetinmemeyi yerleştiren tasarımcılarıyla 15 yılda büyük değişimler geçirdi. CRT tip monitörlerden günümüzün en ileri görüntü teknolojilerine  ulaşan serüveninde iMac, renk parlaklığı ve kontrast kalitesinde kayıp olmadan yansıtma etkisinde yüzde 75 azalma sağlayan daha da ileri bir görüntü kalitesi taşıyor.
iMac teknik olarak da çok üst düzey bir kullanım sunuyor. "Fusion Drive" adlı yenilikçi veri depolama seçeneği ve üçüncü nesil dört çekirdekli Intel işlemcilerle iMac, Apple teknolojisiyle dünyada masaüstü bilgisayar alanında gelinen son nokta. Bilkom güvencesiyle Türkiye pazarına sunulan iMacler, 21,5" ve 27" ekran seçeneklerine sahip.
 
Tepeden tırnağa yenilenen iMac, Photoshop Elements 11 hediyeli!
iMac, Apple satış mağazaları ve teknomarketlerde, Bilkom güvencesi ve Adobe Photoshop Elements 11 hediyesiyle Türkiye'deki Apple tutkunlarına, fotoğraflarla ilgili tüm istediklerini hem çok kolay hem de çok hızlı bir şekilde yapabilecekleri bir ortam hazırlıyor.
Daha da incelen kasasız masaüstü bilgisayar iMac'lerin yanı sıra Bilkom güvenceli diğer Apple bilgisayarlar, Macbook Air, Macbook Pro ve Mac mini de Adobe Photoshop Elements 11 hediyeli. Bilkom takipçileri, satış noktalarında Bilkom güvenceli Apple ürünlerini talep ederek stoklarla sınırlı bu kampanyadan faydalanabilecek.