Acıbadem'den 'Mobil Check Up'

Sağlığını her zaman kontrol altında tutmak isteyen ancak buna vakit bulamayanlar "Mobil Check Up" paketi ile evde ya da iş yerinde tetkik yaptırabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Acıbadem'in, Mobil Sağlık müşterilerine sunduğu "Mobil Check Up" paketi ile pek çok tetkiki hastaneye gitmeye gerek kalmadan evde ya da iş yerinde yaptırmak mümkün oluyor. 

Acıbadem açıklamasına göre, sağlığını her zaman kontrol altında tutmak isteyen ancak yoğunluktan buna vakit bulamayanlar "Mobil Check Up" paketi ile evde ya da iş yerinde tetkikler yaptırabiliyor. 

Paket kapsamında kolesterol, idrar tahlili, kan sayımı, HIV ve hormonal değerlerle ilgili laboratuvar incelemelerin yanı sıra EKG ve akciğer grafisi gibi kardiyolojik tetkik hizmeti de alınabiliyor. 

"Mobil Check Up" paketi kullanıcıları, Acıbadem Mobil Sağlık'ın medikal çağrı merkezi doktorlarına 7 gün 24 saat danışabiliyor. Verilen medikal koçluk hizmeti kapsamında "444 9 724" numaralı telefondan acil ve acil olmayan sağlık sorunları hakkında bilgi istenebiliyor, yönlendirme talep edilebiliyor. Paket kullanıcıları, üye kartları ile Acıbadem Sağlık Grubu kuruluşlarında çeşitli indirimlerden da yararlanabiliyor.  

"Mobil Check Up" paketi hakkında bilgi almak isteyenler "444 9 625" numaralı mobil sağlık hattından yardım alabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir