'Adalet' için yürüdüler

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği ve Başkan Aziz Yıldırım ile Yöneticilerin de katıldığı "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet" mitingine Fenerbahçe Dernekleri destek verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet,Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü Bağdat Caddesi'nde yapıldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katıldığı yürüyüş, saat 14.00'te Şaşkınbakkal'da başladı. Çok sayıda Fenerbahçe Taraftar Derneği'nin bulunduğu yürüyüş, Kızıltoprak'ta sona erdi. Yürüyüşe 45 ilden Fenerbahçe dernekleri katıldı.

"Dik dur eğilme, bu taraftar seninle"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yanında Uğur Dündar, Mahmut Uslu, Ümit Özat gibi isimlerin olduğu grup 13.30'da stadyumdan Şaşkınbakkal'a indi. Aziz Yıldırım'a taraftarın ilgisi ve sevgisi çok büyük oldu. Aziz Yıldırım, boynunda Fenerbahçe atkısıyla halkın arasına karıştı ve halkı selamladı. Taraftarlar da Aziz Yıldırım'a tezahüratlarla destekte bulundu. Taraftarlar, Aziz Yıldırım'a; "Dik dur eğilme, bu taraftar seninle" diyerek desteklerini belirtti.

Avukatlardan uyarılar

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, yaptığı açıklamada, taraftarları olası provokasyonlara karşı uyararak, "Davamızın, siyasi oluşumların gölgesinde kalmaması için her tür olası provokasyondan uzak durulması en büyük isteğimiz ve yürüyüşe katılacak olan herkesten de açıkça beklentimizdir. Bu bağlamda, siyasi her tür slogandan kaçınılmasını, kişi ya da kurum hedefli tezahüratlardan uzak durulmasını, yürüyüşün amacından çıkmasını hedefleyebilecek her tür oluşuma karşı durulmasını önemle rica ederiz" denildi.

Korkmaz ailesi de yürüyüşte

Bu arada Gezi Parkı protestoları sırasında Eskişehir'de biri polis olmak üzere bir grubun saldırısında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın da ailesi bulundu. Fenerbahçeli taraflarlar da Korkmaz için hazırladıkları tezahüratı söylediler.

Bu konularda ilginizi çekebilir