Göztepe'nin eski başkanı intihar etti

Göztepe’nin eski başkanlarından 55 yaşındaki Bülent Özkul girdiği bunalım sonucu 4’ncü kattaki evinin penceresinden atladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ağır yaralanan Özkul, doktorlarına çabasına rağmen kurtarılamadı. Özkul’un bir süredir psikolojik tedavi gördüğü ve aile içi sorunlar yaşadığı öne sürüldü.

Olay, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki apartmanda meydana geldi. Göztepe’nin eski başkanlarından Bülent Özkul, öğle saatlerinde eşi Seher Özkul’un evde bulunmadığı bir sırada, oturduğu dördüncü kattaki apartman dairesinin penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü ve ailevi sorunlar yaşadığı öne sürülen Özkul, çevredekiler tarafından 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bülent Özkul, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. İntihardan sonra hastaneye akın eden Özkul ailesi, yakınları, Göztepeli eski yönetici ve futbolcularla taraftarlar büyük üzüntü yaşadı. Özkul’un eşi Seher Özkul ve annesi Günsel Özkul ayakta durmakta güçlük çekti.