Kocaman sessizliğini bozdu

Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden teknik direktör Aykut Kocaman, "Bu kararı en doğru zamanda aldığıma inandığımı söylemek istiyorum" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstifa kararının ardından sessizliğini bozan Aykut Kocaman, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, ayrılık süreciyle ilgili bazı konulara değindi. Bu konuda fazla yorum yapıp, polemik yaratmak istemediğini kaydeden Kocaman, kamuoyunun merak ettiği konulara açıklama getirmek istediğini vurguladı.

Kocaman, şunları kaydetti:

"Herkes biliyor ki; bu mücadeleyi bir saniye bile düşünmeden büyük bir istekle ve gururla yaptım. Ama bir yandan da, sportif rekabetin getirdiği tatlı yorgunluğun, gerginliğin çok daha ötesinde olan bu durum, zaman geçtikçe beni daha da çok yıprattı, ruhumu yordu. Beni asıl yaralayan ise bu zorlu süreci bir şekilde geride bıraktıktan sonra, bu sezona başlarken kendi içimizde yaşadığımız sorunlar ve bu sorunların aile içindeki yansımaları oldu. Lafı daha fazla uzatmadan gelinen bu noktada; ayrılık kararımın bu doğrultuda şekillendiğini ve bu kararı en doğru zamanda aldığıma inandığımı söylemek istiyorum.

Son yaşanan toplantının ardından; benim için bir nöbet değişimi, kulübümüz için bir kan değişimi zamanının geldiğini hissettim. Kararımı kesinleştiren yegane unsur budur. Bunun dışındaki spekülasyonlara itibar edilmemesini rica ederim. Bu noktada yeni teknik heyette görev yapacak meslektaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum. Kendilerine değerli bir futbol mirası bıraktığıma, yürekten inanıyorum."

Fenerbahçe'de dört yıldır büyük bir heyecan, azim, mutluluk ve sayısız güzel duyguyla görev yaptığını belirten Kocaman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri dahil birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.