Real Sociedad, Bruma'yı kiraladı

Real Sociedad, Galatasaray'ın oyuncusu Bruma'yı bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

La Liga ekibi Real Sociedad, Galatasaray'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruma'yı bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı 

Real Socided Kulübü'nden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki Bruma'nın transferi için sarı-kırmızılılarla anlaşmaya varıldığı bildirildi. Galatasaray, Portekizli futbolcusu Armindo Bruma'yı bir yıllığına kiraladığı Real Sociedad'dan 1 milyon 900 bin euro alacak. 

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformun'da yer alan açıklamada, Bruma'nın 2015-2016 sezonu sonuna kadar Real Sociedad'a transferi konusunda anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Buna göre, Real Sociedad şirketimize 1.900.000 euro tutarında geçici transfer ücreti ödeyecek olup, 30 Nisan 2016'ya kadar 7.500.000 euro bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir" denildi. 

Kariyerine ülkesinin Sporting Lizbon takımında başlayan ve 2013'te Galatasaray'a transfer olan Bruma, forma giydiği iki sezonda beklentilerin uzağında bir performans sergiledi. Genç oyuncu, sarı-kırmızılı formayla iki sezonda 48 resmi maça çıkıp, 4 gol attı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir