VakıfBank kayıpsız

Deplasmanda İdmanocağı ile karşılaşan VakıfBank, müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Bayanlar Voleybol Birinci Ligi 22. hafta mücadelesinde VakıfBank, deplasmanda İdmanocağı ile karşılaştı. Müsabakadan 3-0 galip ayrılan sarı-siyahlılar, puanını 59'a yükseltti ve ligin birinci etabını ikinci sırada tamamladı. VakıfBank'ta günün en skorer ismi 17 sayı ile Anne Buijs olurken, 11 sayı ile Kübra Akman ve 9 sayıyla Seda Aslanyürek galibiyete katkıda bulundu. 

Karşılaşmaya Çağla, Buijs, Melis, Sheilla, Seda, Kübra – Gizem (libero) ilk altısıyla başlayan VakıfBank, rakibi karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı. Müsabakanın birinci setinde baştan sona üstün oynayan sarı-siyahlılar, 25-11 ile 1-0'ı buldu. İkinci sette oyunda üstünlüğünü devam ettiren VakıfBank, 25-17 biten setle maçta durumu 2-0'a getirdi. 

Sarı-siyahlılar, oyunun kontrolünü üçüncü sette de elinde tutmayı başardı. Seti 25-21 alan VakıfBank, İdmanocağı karşısında sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. VakıfBank'ta günün en skorer ismi 17 sayı ile Anne Buijs olurken, 11 sayı ile Kübra Akman ve 9 sayıyla Seda Aslanyürek galibiyete katkıda bulundu.

VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti  galibiyetin ardından, "Bu şartlar altında kazandığımız için mutluyum. Zürih'ten döndük ve sonrasında da Trabzon'a uçtuk. Buna rağmen sahada konsantre olmayı başardık ve sahadan galibiyetle ayrıldık" dedi.
 
VakıfBank'ın tecrübeli ismi Seda Aslanyürek ise, "Ligin son maçını deplasmanda 3-0 kazandığımız için mutluyuz. Şimdi Final Four için hazırlıklarımıza başlayacağız. Umarım herşey yolunda gider ve şampiyonluk ile döneriz" dedi.