Dünya franchise sektörü İstanbul'da buluşacak

Gıdadan ev dekorasyonuna, güzellik merkezinden gayrimenkul danışmanlığına, spor merkezlerinden cafelere kadar birçok sektörden katılımcının yer aldığı Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, bu yıl 12-15 Ekim tarihlerinde yapılacak…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gıda'dan ev dekorasyonuna, güzellik merkezinden gayrimenkul danışmanlığına, spor merkezlerinden cafelere, kuru temizlemeden teknolojiye kadar birçok sektörden katılımcının yer aldığı Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, bu yıl 12-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak…

Fuar, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda CNR Fuar Merkezi'nde 15. kez düzenlenecek.

Tedarikçiler, markalar aynı platformda

Fuar, 4 salonda markalar ve sektör oyuncularını 32 bin 500 metrekare alanda birleştirecek. Tedarikçiler, fuarda artık ziyaretçi olarak değil, franchise veren firmalar ile aynı platformda katılımcı olarak yer alacak. Bu sayede, firmalar tedarikçilerini; tedarikçiler müşterilerini aynı ortamda görecek.

50 ülkenin franchise dernekleri

Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu konu ile ilgili gelişmeleri şöyle anlattı:

"Cakarta'da düzenlenen Dünya Franchise Konseyi ve Asya Pasifik Konfederasyonu toplantılarına katılan Ufrad Başkanı Dr. Mustafa Aydın, WFC ve APFC Dönem Başkanlıkları ile 2017 zirvelerini Türkiye'ye taşıdı. Üç önemli franchise zirvesi; Asya Pasific Franchise Konfederasyonu (APFC) ve Dünya Franchise Konseyi ile birlikte Avrupa Franchise Federasyonu (EFF) Toplantısı Ekim 2017 tarihinde Ufrad ev sahipliğinde fuar ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Toplantılar kapsamında Amerika'dan Çin'e, Güney Afrika'dan İngiltere'ye yaklaşık 50 ülkenin franchise dernekleri üye markaları ekonomi bakanları ve yetkilileri İstanbul'da bir araya gelecekler."