Fransız pastane ve fırıncılık ürünlerini günleri

Fransa Başkonsolosluğu ve Hybrid işbirliğiyle düzenlenen, 8 Ekim'de Fransa Sarayı'nda gerçekleştirilecek etkinlik, Fransız pastane ve fırıncılık ürünlerini Türkiye'nin önde gelen patisserie lezzetlerinin tedarikçileri ile buluşturmayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fransa Başkonsolosluğu ve Hybrid işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Fransa'nın dünyaca ünlü tatlı ve patisserie  kültürünün Türkiye'deki profesyonel temsilcilerini, Türkiye'nin önde gelen  patisserie lezzetlerini ve bu kültürü sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan "Journée Pâtisserie et Boulangerie" 8 Ekim'de Fransız Sarayı'nda ikinci kez gerçekleşecek.

Yemek kültürlerinin kullandıkları dil ve tat ne olursa olsun insanları buluşturduğu fikrinden yola çıkan ve her iki ülkenin tatlı, patisserie ve fırıncılık kültürünü tanıtarak misafirlerine deneyim yaşatmayı amaçlayan Journée Pâtisserie et Boulangerie gün içinde 14.00-20.00 arasında ziyaret edilebilecek.

1-768.jpg

Tadım ve müzik bir arada

Fransa Başkonsolosu'nun yanı sıra Fransız ve Türk bürokratların da katılacağı, pazarın önde gelen tedarikçilerini tanıma, iş ilişkisi geliştirme ve network yaratma fırsatı da sunan Journée Pâtisserie et Boulangerie'de, Fransa'nın rafine ve artisanal 'pâtisserie' lezzetlerine; kahveler, çaylar, kokteyller, müzik eşlik edecek.

Biletlerin Biletix üzerinden satışa çıkacağı, konukların lezzetlerden gün boyu sınırsız olarak tadabileceği Journée Pâtisserie et Boulangerie'ye yurt içi ve yurt dışından birçok şef ve misafiri katılacak.

3-497.jpg