İş Sanat Mart ayı programı…

İş Sanat baharı 5 Mart'ta Behçet Necatigil'in üç radyo oyunu ile karşılayacak. "Şimdi Uzak Yakın" başlıklı dinletide Necatigil'in Uzak Yol Kaptanı, Gaz ve Kediciler adlı öyküleri izleyicilere sunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş Sanat baharı 5 Mart'ta Behçet Necatigil'in üç radyo oyunu ile karşılayacak. 'Şimdi Uzak Yakın' başlıklı dinletide, Necatigil'in Uzak Yol Kaptanı, Gaz ve Kediciler adlı öyküleri izleyicilere sunulacak. Besteci ve keman sanatçısı Can Atilla'nın Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında bestelediği Senfoni No. 2 57. Alay Gelibolu eseri 9 Mart akşamı ilk kez İş Sanat sahnesinde seslendirilecek. Konserde, Burak Tüzün yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası eşliğinde Amerikalı soprano Angela Ahıskal ve Özbek çellist Serdar Rasul sahne alacak.

Çocuklar için…

İş Sanat'ın minik sanatseverler için programına aldığı çocuk oyunlarından Fantastik Hikâyeler Makinesi 11 Mart'ta yeniden sahnelenecek. 18 Mart'ta ise Yekta Kopan'ın kaleme aldığı, Gökçe Bahadır'ın anlatıcılığını üstleneceği Orman Lokantası isimli müzikli masal dinletisinin prömiyeri yapılacak. Millî Reasürans'ta düzenlenen Parlayan Yıldızlar serisinin 19 Mart'taki konukları genç kemancılar Sena Umul ve Aslı Ayben Özdemir olacak… 

Bu konularda ilginizi çekebilir