Motosiklet tutkunları 2 Teker Cafe'de buluşuyor

Kafenin sahibi Bilal Gümüş amacının farklı markaları ve motosiklet kulüplerini tek çatı altında toplamak olduğunu söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Motor tutkunları İstanbul'da yeni bir mekana kavuşuyor. Eyüp'te geçtiğimiz hafta hizmete giren 2 Teker Cafe, motosiklet kullanıcılarına yönelik Türkiye'nin sayılı kafelerinden biri. 2 Teker Cafe'nin sahibi Bilal Gümüş, açılış öyküsünü ve amacını şu sözlerle anlatıyor: "Motosiklet benim en büyük tutkularımdan biri. Haftasonları ve tatillerde arkadaşlarımla uzun turlara çıkmaktan çok büyük keyif alıyorum. Türkiye ve yurtdışında bu şekilde birçok yer gezdim. Bu gezilerde çok değerli arkadaşlar edindim. Sadece turlarda değil, günlük hayatta da birlikte vakit geçirmeye başladığım bu arkadaşlarımla İstanbul'da daha çok ev ortamında bir araya geliyorduk. Çünkü kendimizi tam anlamıyla rahat hissedeceğimiz bir mekan bulamamıştık.”

Gümüş’ün motosikletçi arkadaşlarının sayısı arttıkça evler bu buluşmalar için yetmemeye başlamış. Bir mekan açma fikri de o zaman oluşmuş. Gümüş tam da o günlerde kendi ve bir kaç arkadaşının motoru için tuttuğu garajın her zaman hayal ettiği kafe için ideal bir mekan olabileceğini fark etmiş. Bu fikirle kendisi kadar heyecanlanan ve açılışına kadar yanında olan dostu Mehmet Kayar’ın desteğiyle kafeyi bir ay gibi kısa bir sürede açtıklarını anlatan Gümüş, amacını farklı markaları ve motosiklet kulüplerini tek çatı altında toplayıp bir paylaşım ortamı yaratmak olarak açıklıyor. Açıldığından bugüne özellikle motorcu gruplarından çok güzel geri dönüşler alan kafenin Instagram ve facebook'taki takipçi sayısı her geçen gün artıyor. Gümüş, İstanbul'daki motorcuların önemli bir sosyal ihtiyacını karşılamak istediğini ve ticari bir kaygı taşımadığını da özellikle vurguluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir