Dünya çapında 6 milyon kadına değer katıyor

Milyonlarca kadının yaşamına değer katma misyonuyla hareket eden, kadınlara ek gelir sağlamaktan pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer alma fırsatı veren AVON yeni sloganı 'Güzelliğe değer katar'ı tanıttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

'Güzelliğe değer katan' AVON mutfaktan liderler çıkarıyor

130 yıldır  yüksek kaliteli ürünleri ve kadınlara yönelik çalışmalarıyla milyonlarca kadının yaşamına değer katma misyonuyla hareket eden Avon yeni mottosu “Güzelliğe değer katar”ı tanıttı.130 yıldır kadınları güçlendirme misyonuna olan inancı ile bir yandan onları güzelleştirirken diğer yandan hayatlarını iyileştirmek, onlara özgüven aşılamak ve mutfaklardan liderler çıkartmak için çalışan Avon kadınlara ek gelir sağlamaktan, kariyere, eğitim olanaklarından, sosyal sorumluluk projelerinde yer alma fırsatına kadar birçok alanda destek veriyor ve onların yanında yer alıyor.

AVON’un sadece bir güzellik şirketi olmadığını belirten AVON Türkiye Genel Müdürü Angela Cretu 6 milyon Satış Temsilcisi’yle dünyanın en büyük kadın network’ü haline geldiklerine dikkat çekti.  Cretu sözlerine şöyle devam etti: "AVON yüksek kaliteli ürünleri ile kozmetik sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alıyor. Bununla birlikte bizim en önemli farkımız, dünyanın her yerinden milyonlarca kadına ve ailelerine daha iyi bir hayat için gelir fırsatı sunmamız. Tabi bununla birlikte kadınlar için, kadınlar tarafından kurduğumuz kardeşlik zinciri ise AVON’un ben yerine biz markası olduğunun en önemli göstergesi diyebiliriz. Biz kadınlara fırsat eşitliği sağlayarak, onları güçlendiriyor ve alkışlıyoruz. Kendini güçlü hisseden kadınlarla dolu bir dünya yaratmak istiyoruz. Çünkü kendini güçlü hisseden kadınların daha güzel bir dünya yaratacağına inanıyoruz”

'Kimi araba aldı, kimi kızını üniversitede okuttu'

Şirket, temsilcileri ile sadece gelir kazandırma ekseninde bir ilişki kurmayıp bunun yanı sıra onların yaşam kalitelerini de yükseltmeye çalışıyor. İlham veren başarı öykülerine her gün bir yenisi eklendiği belirtiliyor. Bir ilan ile hayatı değişen Bala Sayın, 19 yıldır AVON Satış Temsilcisi.Sayın ”Yıllar geçtikçe çevremi genişlettim. Emeklilik için primlerimi elde ettiğim gelirle ödedim ve bir yıl sonra AVON sayesinde emekli olacağım. Hayatıma AVON’un girmesi ile yeni bir araba aldım. Birçok ülkeyi gezme şansım oldu” dedi. Bala Sayın ayrıca 2008’den beri Türkiye’nin ilk 15 satış temsilcisi içerisinde yer alıyor. İki çocuk annesi, ev hanımı Durna Duran eşini kaybettikten sonra çocuklarına daha güzel bir gelecek sağlayabilmek için çalışmaya başladığını belirtti ve ‘Kızımı üniversitede okutarak kendi ayakları üzerinde durmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdim ve AVON sayesinde tüm hayallerime kavuştum.’’