HOSAB ve HOSABSİAD’da başkanlara güvenoyu

HOSABSİAD olağan genel kurulunda Sezai Sezer HOSABSİAD, Ömer Faruk Korun da HOSAB başkanı olarak tekrar seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA-DÜNYA

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (HOSABSİAD) olağan genel kurulunda Sezai Sezer HOSABSİAD, Ömer Faruk Korun da HOSAB başkanı olarak güven tazeledi.

Sezai Sezer başkanlığındaki HOSABSİAD yönetim kurulu; Ömer Faruk Korun, Mesut Rekkalı, Nazmi Kırımcı, Haluk Korun, Rıdvan İşbaşaran ve Fatih Sivri’den oluştu. HOSABSİAD genel kurulunda HOSAB Müteşebbis Heyeti de seçildi. Nedim Balıkçılar başkanlığındaki müteşebbis heyetin asil listesi 15 kişiden oluştu. Müteşebbis heyet içinden seçilen HOSAB’ın 5 kişilik yeni yönetim kurulu ise Ömer Faruk Korun başkanlığında, Erkan Pancaroğlu, Sezai Sezer, Mesut Rekkalı ve Fatih Sivri’den meydana geldi.

Genel kurulun sonunda konuşma yapan HOSAB Başkanı Korun, HOSAB’ın hızlı gelişim sürecini devam ettirdiğini belirterek, “Yeni dönemde elektrik arz güvenliğimiz için olan projeleri takip edecek, dağıtım şebekemizin yeraltına alınma çalışmalarını sürdüreceğiz. Bölgemizin otoban bağlantısı konusunda girişimlerimizi takip edeceğiz. Bölgemizde bir meslek lisesi ve sanayicilerin talebi olan kreş yapmak, itfaiyeyi hayata geçirmek gündemimizin ilk sıralarında olacak. Tüm bunların ardından sosyal tesislerimizi de planlamak istiyoruz” dedi.