Kayserili 150 işadamı WIN EURASIA fuarına çıkarma yapacak

KAYSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri sanayisinin önde gelen firmalarından Güven Mühendislik, Denka Metal, Dener Makina, DNR, Dema ve Taksan Makine’nin stantlarıyla Kayseri’yi temsil edeceklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

KAYSERİ - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) bu sene 23’üncüsü yapılacak olan Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuara olan WIN EURASIA’ya 150 kişilik ekiple çıkarma yapacak.

İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuar, dünya genelinden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlayacak.

Hannover Fairs Turkey işbirliğinde 150 kişilik işadamı heyeti ile fuara günübirlik ziyaret gerçekleştirecek olan KAYSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, geçen yıl da benzer bir katılımla fuarda yer aldıklarını, bu yıl da Kayseri sanayisinin önde gelen firmalarından Güven Mühendislik, Denka Metal, Dener Makina, DNR, Dema ve Taksan Makine’nin stantlarıyla Kayseri’yi temsil edeceklerini söyledi.

Büyüksimitci, Kayseri’de 42 milyon metrekare üretim alanında, yaklaşık bin 700 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiğini ve bunlardan yaklaşık 33 tanesinin de Türkiye’nin ilk bin firması arasında olduğunu belirterek, Kayserili sanayiciler olarak önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin ihracatına daha fazla katkı verecek duruma geleceklerini söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir